FASTSÆTNING-FASTSÆTNING-BLINDNITE

10 års produktionserfaring
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Efter nitning skal det inspiceres, herunder hvilke aspekter?

Efter nitning skal det inspiceres:

herunder hvilke aspekter1

For det første er inspektionen af ​​nitteudseende generelt opdelt i tre dele.For det første inspektion af, om udseendet af en nit er normalt, om ekspansionsnittens møtrik med huller er vippet osv. Denne inspektion omfatter også defekte nitter, der kan eksistere, og defekte nitter, der ikke kan eksistere.Til udseendekontrol er det meget vigtigt, hvis nittens udseende ikke opfylder kundens krav, så denne nitte er en ukvalificeret nitte.

For det andet, påvisning af overfladehårdhed af nitterkan betragtes som en vigtig egenskab ved nitter.Hvis inspektionen ikke kræver varmebehandling, kan den udføres direkte.Men hvis nitten kræver hærdningsbehandling, kan hårdhedsinspektionen af ​​nitten foretages efter hærdningsbehandlingen.

herunder hvilke aspekter2

For det tredje inspektion efter galvanisering af nitter.Kun til denne type inspektionnitterne med galvaniseringer krævet.Efter galvanisering er hovedinspektionen, om galvaniseringslaget fuldt ud dækker overfladen af ​​nitten, og om ensartetheden af ​​galvaniseringslaget effektivt kan beskytte selve nitten.


Indlægstid: 15-jun-2023