FASTSÆTNING-FASTSÆTNING-BLINDNITE

10 års produktionserfaring
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Forstå de normale karakteristika ved nogle popnitters medrivende tilstand

Popnitten er måske ikke så mærkelig for mange mennesker.Faktisk er popnitten også en almindelig del, almindeligt brugte møbler og store maskiner og udstyr.Et andet træk ved popnitten er, at brugen af ​​popnitten kræver værktøj, ikke det samme som skruer.Kender du de normale karakteristika for den medrivende tilstand afpopnitter?

Forstå den normale karakter16

1. Nittekroppen buler jævnt ud.

2. Sømhovedet er helt dækket.

3. Nittelegemets kant er tæt på emnet uden mellemrum.

Forstå den normale karakter17

4. Efter 2-3 timers kontinuerlig drift tilsættes 2-3 dråber smøreolie til luftindtaget, og derefter fortsætte arbejdet efter smøring.

5. Ifølge produktets brugshyppighed, efter 5000 ganges brug, skal det indre kammer af pistolkloen og akslen rengøres én gang, og smøreolie skal tabes;Hvis pistolkloen er slidt, og nittestangen til trækkernen glider, skal hele sættet med pistolkloen udskiftes, hvis der er en automatisk nittemaskine til kernetræk.Efter at slaget tydeligvis er forkortet, skal prisen på den automatiske kernetræknittemaskine indberettes til reparation og tilføres hydraulikolie i tide.Luk hovedventilen til lufttilførslen efter arbejdet er afsluttet.
6. Når nittepistolbruges til at trække popnitten, skal nittepistolen og dens tilbehør rengøres og samles i værktøjskassen i tide, og arbejdsbordsprodukter og affaldsmaterialer skal renses.

7.Der er ingen grater eller fremmedlegemer i hullet.Detpop nitteproducenten understreger, at når pistolspidsen ikke kan suge sømmene, skal luftventilen først slukkes for at kontrollere, om pistolkloen er blokeret af sømkernen.I tilfælde af tilstopning skal du fjerne pistolens klo-manchet og forsigtigt tage sømstangen ud, der er blokeret i røret med en spidstang!Efter at neglekernen er trukket af, bedømme produktets nittetilstand og bekræfte, om den tilbagetrukne søm normalt inhaleres ind i sømkernens cylinder.Hvis det er normalt, skal du gentage den næste installationshandling.Når kernen af ​​kernetønden er halvt lagret, skal den tømmes i tide.


Posttid: Dec-07-2022